Verhuisbedrijf FA. G. Harteveld & Zonen

Internationale en nationale verhuizingen

070 380 8888

Verhuisdiensten

Piano transport en vleugel transport

Verhuisbedrijf Fa. G. Harteveld & Zonen is sinds de oprichting van het bedrijf in 1922 dé specialist op het gebied van vleugel en piano transport. De Fa. G. Harteveld & Zonen weet daarom als geen ander dat het verhuizen van een dergelijk kostbaar instrument een vak apart is. Veel van onze collega’s-verhuizers hebben in de loop der jaren dan ook besloten om deze transporten aan ons uit te besteden en doen dat nog steeds.

Wij hebben de kennis en het materiaal in huis om ervoor te zorgen dat uw geliefde instrument heelhuids overkomt. Of uw instrument nu naar drie-hoog-achter over de trap moet of door het raam getakeld moet worden; voor ons is dit geen enkel probleem. Ons motto is niet voor niets:

"Verhuizen met Harteveld, daar zit muziek in"

 

Verpakkingen Fa. G. Harteveld & Zonen

Buiten het laten uitvoeren van uw verhuizing, is het ook mogelijk uw inboedel door ons te laten verpakken. Wij doen dit een dag voor de verhuizing. Wij beschikken over alle verpakkingsmaterialen, zoals verhuisdozen, inpakpapier, etiketten, wikkelfolie en noppenfolie. In onze verhuisauto’s zijn rolcontainers, garderobeboxen en schilderijdozen standaard aanwezig. Mocht u zelf willen inpakken, dan zal door ons uiteraard ruim voor de verhuisdatum voldoende verpakkingsmateriaal worden geleverd.

Overzeese verpakkingen Fa. G. Harteveld & Zonen

Goed inpakken is een vak apart, met name bij overzeese verpakkingen. De Fa. G. Harteveld & Zonen is sinds 1922 bijzonder vakkundig en ervaren in overzeese verpakkingen.

Wij krijgen hierdoor regelmatig reacties van tevreden klanten, zoals:

Beste familie Harteveld,

We hoorden afgelopen vrijdagmiddag dat onze kist was aangekomen. Op maandagochtend zijn we onmiddellijk naar het douanekantoor gegaan om het in te klaren, en op maandagmiddag is het bij ons thuis afgeleverd. Inmiddels hebben we ook alles uitgepakt.

We willen u hierbij heel hartelijk bedanken voor de moeite die u eraan heeft besteed om alles goed in te pakken. Er is werkelijk niets gebroken, en dat met een 12-delig servies. Ook alle fotolijsten, sommigen met bol glas, zijn heel aangekomen.

Als u ooit een referentie nodig hebt voor een overzeese verhuizing, dan kunt u onze naam opgeven.

Nogmaals, heel veel dank voor de duidelijke zorg, die u heeft gegeven aan het inpakken en verkratten, enz.

Gerrit en Carla Hos.