Verhuisbedrijf FA. G. Harteveld & Zonen

Internationale en nationale verhuizingen

070 380 8888

Piano transport

Met onze gespecialiseerde piano verhuisservice bent u verzekerd van een veilige, betrouwbare en professionele verhuizing van uw piano. Verhuisbedrijf Fa. G. Harteveld & Zonen uit Den Haag is al sinds de oprichting in 1922 gespecialiseerd in het verhuizen van piano’s en vleugels.

Wilt u uw piano laten verhuizen door Harteveld? Onze verhuisspecialisten bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel met 070 – 380 8888, stuur een e-mail naar info@harteveld.nu of vul het contactformulier in.

Offerte opvragen070 380 8888

Kosten van piano verhuizen door verhuisbedrijf Harteveld

De kosten voor het verhuizen van een piano zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs bepaald door:

  • Het soort instrument – een piano of een vleugel;
  • De locatie waar de piano of vleugel staat;
  • De locatie waar de piano naartoe moet.

Omdat elke piano-verhuizing maatwerk is, sturen wij u graag een passende offerte op maat. U kunt hiervoor bellen met 070 – 380 8888 of u kunt het offerteformulier voor piano transport invullen.

Wereldwijd piano transport

Verhuisbedrijf Harteveld verzorgt zowel nationaal als internationaal piano transport. Onze verhuisspecialisten zullen uw kostbare piano of vleugel zorgvuldig verpakken, zodat deze niet beschadigd raakt tijdens het transport.

Harteveld: al sinds 1922 de specialist in piano verhuizingen

Uw piano is verzekerd tijdens transport

Uw piano of vleugel is een kostbaar instrument. Wanneer u uw instrument door verhuisbedrijf Harteveld laat verhuizen, dan is de piano verzekerd volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen.

Een piano verplaatsen vanaf een hoger gelegen verdieping

Het komt vaak voor dat een piano of vleugel niet op de begane grond staat. Voor onze verhuizers is dit geen enkel probleem. Wij zullen, als dit mogelijk is, de piano via de trap transporteren. Blijkt transporteren via de trap niet mogelijk, dan gebruiken wij een elektrische takel of een verhuislift. Indien noodzakelijk kunnen wij dankzij goede afspraken met kraanbedrijven voor een voordelig tarief een kraan huren.


Tijdelijke opslag van uw piano of vleugel

Verhuisbedrijf Harteveld beschikt over geconditioneerde en verwarmde opslag in het centrum van Den Haag. Onze opslagruimtes bieden de ideale omstandigheden voor uw piano of vleugel. Na het transport van uw piano wordt de piano opgeslagen in een goed geventileerde ruimte, waar de temperatuur kunstmatig geregeld wordt.

Piano stemmen na een verhuizing

Harteveld begrijpt dat u uw piano na de verhuizing weer zo snel mogelijk in gebruik wilt nemen. Wij raden u echter aan om het stemmen van uw piano even uit te stellen. Geef de piano ongeveer één maand de tijd om te acclimatiseren. Het hout in de piano reageert namelijk op luchtvochtigheid en temperatuurwisselingen, waardoor de piano na de verhuizing voldoende ‘rust’ nodig heeft om te wennen aan de nieuwe omgeving.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het verhuizen van uw piano

Heeft u vragen over het verhuizen van uw piano door verhuisbedrijf Harteveld? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 070 – 380 8888, te mailen naar info@harteveld.nu of door het contactformulier in te vullen.

De kosten voor het verhuizen van een piano verschillen per individuele situatie. Wij maken daarom graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Via het onderstaande formulier kunt u een offerte aanvragen; wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Offerte piano transport

Ik ontvang graag een offerte voor:

Gegevens ophaaladres:
Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Emailadres*
Te vervoeren
Pad naar toegangsdeur
Verdieping
Gegevens bezorgadres
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Pad naar toegangsdeur
Verdieping
Extra informatie