Verhuisbedrijf FA. G. Harteveld & Zonen

Internationale en nationale verhuizingen

070 380 8888

Opslag in Den Haag

Verhuisbedrijf Fa. G. Harteveld & Zonen beschikt over een verwarmde en beveiligde opslag in Den Haag. In onze opslagruimtes kunt u zolang u dat wilt uw spullen beschermd en droog opslaan.

  • 24-uurs beveiliging
  • 5 dagen per week bereikbaar
  • Flexibele contractduur
  • In combinatie met uw verhuizing extra voordelig
  • Opslagruimte centraal in Den Haag

Wilt u uw spullen opslaan in onze opslag in Den Haag? Via onderstaande knoppen kunt u een offerte aanvragen of direct telefonisch contact met ons opnemen.

Offerte opvragen070 380 8888

Uw opslag in Den Haag vijf dagen per week bereikbaar

U kunt vijf dagen per week terecht bij uw opslagruimte. De opslagruimte is eenvoudig te bereiken. Hieronder vindt u de routebeschrijving naar de opslag in Den Haag.

Locatie opslagruimte:

Fa. G. Harteveld & Zonen
Lobattostraat 46 
2521 BH Den Haag
Tel. 070 380 8888

Kosten van een opslagruimte

De huurprijs is afhankelijk van de grootte van de opslag die u nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een opslagruimte.

Offerte opvragen070 380 8888

Inpak- en opslagservice

Als ervaren verhuizers pakken wij uw spullen zorgvuldig in. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en zonder schade opgeborgen worden in de opslagruimte. Bovendien kunt u op elk gewenst moment uw spullen weer door ons laten afleveren.

Beveiliging en verzekering

Onze opslagruimtes worden 24-uur beveiligd. Bovendien is het mogelijk om uw spullen apart te verzekeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden omtrent de verzekering van uw spullen te bespreken. Bel hiervoor met 070 380 8888 of mail naarinfo@harteveld.nu. Ook kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Opslagruimte huren bij Fa. G. Harteveld & Zonen

Harteveld is al meer dan 90 jaar verhuizer in Den Haag en is in deze tijd uitgegroeid tot een veelzijdig verhuisbedrijf. Natuurlijk kunt u ook eerst even komen kijken naar onze opslagruimtes, om te zien waar en hoe uw spullen bewaard worden.

Wilt u meer informatie over onze opslag in Den Haag?

Heeft u vragen over het opslaan van uw goederen in onze opslag in Den Haag? Neem dan contact op via 070 380 8888. U kunt ook direct online een offerte opvragen of meer informatie aanvragen door middel van onderstaande buttons.

Offerte opvragen070 380 8888