Verhuisbedrijf FA. G. Harteveld & Zonen

Internationale en nationale verhuizingen

070 380 8888

Historie van verhuisbedrijf Harteveld

Verhuisbedrijf Fa. G. Harteveld & Zonen

De Fa. G. Harteveld & Zonen is een familiebedrijf met als specialisme de piano- en vleugeltransporten. Wij bestaan inmiddels al meer dan 90 jaar.

In 1918 begon grootvader Harteveld met assisteren in pianozaak Mossel en Versteege in de Zoutmanstraat in Den Haag. Hij hielp ook wel eens met de transporten. Gewapend met deze kennis begon hij in 1922 voor zichzelf, met twee knechten en een handkar.

Deze pianoverhuizerij bestond destijds voornamelijk uit het overbrengen van concertvleugels van verhuurbedrijven naar theaters.

In de loop der jaren is de Fa. G. Harteveld & Zonen zich naast het piano- en vleugeltransport ook steeds meer gaan toeleggen op het verhuizen van inboedels en alles wat daarbij komt kijken.

De Fa G. Harteveld & Zonen heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd verhuisbedrijf voor nationale en internationale verhuizingen.

Inmiddels is binnen onze bedrijf alweer de derde generatie G. Harteveld aan het werk. Wellicht zal over een aantal jaren de vierde generatie de leiding overnemen?