Verhuisbedrijf FA. G. Harteveld & Zonen

Internationale en nationale verhuizingen

070 380 8888

Blog

De verhuisplanner

De verhuisplanner

Gaat u binnenkort verhuizen? Volg dan de verhuisplanner van verhuisbedrijf Fa. G. Harteveld & Zonen en ervaar een minder stressvolle verhuizing. Uiteraard kunt u het beste een verhuisbedrijf inhuren zodat u zeker weet dat de verhuizing u geen stress oplevert
5 tips voor het verhuizen van uw bedrijf

5 tips voor het verhuizen van uw bedrijf

Wanneer een bedrijf groeit of juist krimpt en het pand niet meer volstaat is verhuizen een logische stap. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf moet worden bepaald of dat de verhuizing zelf kan worden uitgevoerd of dat daarvoor een verhuisbedrijf wordt ingezet. Hoe dan ook, er komt veel bij een verhuizing kijken.
Tips voor het kopen van een huis!

Tips voor het kopen van een huis!

De vraag naar woningen blijft sterk en blijft stijgen. Het aantal bezichtigen en de woningverkopen die daaruit voortvloeien blijven in een zeer positieve trend. Het consumentenvertrouwen in de huizenmarkt neemt verder toe, wat leidt dat de consument weer een huis durft te kopen.

De ideale opslagruimte voor uw inboedel!

De ideale opslagruimte voor uw inboedel!

Het is eindelijk zo ver, u heeft uw droomwoning gevonden. U zet uw oude woning te koop. Het is afwachten tot uw oude woning verkocht wordt, dus u gaat rustig beginnen met het verbouwen/klussen van uw nieuwe droomwoning. Tot uw oude woning sneller verkocht wordt dan u denkt.Uw verhuizing, onze zorg!

Uw verhuizing, onze zorg!

In onze vorige blogs hebben we het gehad over diverse tips voor het verhuizen, zowel naar het buitenland als voor in het binnenland. Tevens hebben wij het gehad over het verhuizen van uw piano.

Het veilig verhuizen van je piano!

Het veilig verhuizen van je piano!

De vorige blogs gingen allemaal over tips voor het verhuizen. Na het lezen van de tips, ben je begonnen aan het inpakken. Maar dan stuit je op een volgend probleem waarover deze blog gaat. Het verhuizen van je piano.Een piano, een trots, een pronkstuk in het huis en voor sommigen hun ‘baby’.
Tips over het verhuizen naar het buitenland

Tips over het verhuizen naar het buitenland

In onze vorige blog heb je diverse tips kunnen lezen over verhuizen. Maar wij verhuizen niet alleen in Nederland. Regelmatig organiseren wij ook verhuizingen naar het buitenland.
Tien verhuistips!

Tien verhuistips!

U gaat verhuizen, maar u ziet stiekem toch wel op tegen de verhuizing. Het is ook niet een alledaagse klus en ook niet altijd de meest leuke klus. Daarom geven wij u tien tips om het verhuizen te vergemakkelijken!